Tijdelijke outlet op winkelcentrum de Eglantier

Maandag 7 september 2020

Door Redactie

De winkeliers van de winkels InStijl, House of Tall, Lef en AnneBra op de Eglantier slaan de handen ineen om hun zomervoorraden te verkopen. Dit doen ze door een kledingoutlet te openen in de laatste 3 weekenden van september. Ze verkopen hier hun laatste voorraden.

“Normaal gesproken houden we in het laatste weekend van augustus een Koopjesmarkt op ons winkelcentrum, maar die kon dit jaar helaas niet doorgaan”, legt Inez Scheper van House of Tall uit. “Maar vanwege de coronacrisis heb ik best wat voorraad van de zomercollectie overgehouden en die wil ik nu in de outletshop verkopen.” Dan heb ik het over restanten extra lange dames- en herenkleding en schoenen in grote maten.” Deze items worden vanaf aankomend weekend voor spotprijzen aangeboden in de tijdelijke outletwinkel, die in het oude pand van ABN Amro gevestigd is.

De collega-ondernemers, ook gevestigd op de Eglantier, zien hun kans om via de outlet nog extra verkopen te realiseren. “Mensen zijn gek op koopjes”, meldt Raymond van Schaik van InStijl. “Naast restanten zomerkleding heb ik ook nog een partij winterjassen die voor een prikkie weggaan.”

Breed assortiment

Het assortiment van de outlet shop wordt erg divers: kleding voor lange mannen en vrouwen, schoenen in grote maten, damesmode (ook in grote maten), lingerie & nachtmode én slippers en accessoires van Lef. De Eglantier outlet shop is vanaf vrijdag 11 september tot en met zondag 27 september alléén op de vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 – 17.00 uur. Op vrijdag is er koopavond tot 20.00 uur. Op de koopzondag kun je er van 12.00 tot 17.00 uur terecht. In verband met de coronamaatregelen wordt een maximum aantal mensen binnen gelaten, zodat er voldoende afstand gehouden kan worden. Daarnaast zijn er ruime privé-paskamers die van elkaar gescheiden zijn door wanden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!