Tim Koldenhof Producties en Vue Apeldoorn slaan handen ineen

Donderdag 31 augustus 2017

Door Redactie

Tim Koldenhof Producties

De Apeldoornse theaterschool Tim Koldenhof Producties op het Zwitsalterrein biedt vanaf september een vernieuwd lesaanbod aan. Het eindresultaat van de cursussen is daarna te zien tijdens een feestelijke première bij Vue Apeldoorn.

In de cursus Maak je eigen soap (8+) worden jonge soapsterren in de dop getraind in het acteren vóór de camera. In de cursus Film & Productie (12+) wordt gewerkt met creatieve jongeren met ambities zowel vóór als achter de schermen en het verfilmen van eigen ideeën. Beide cursussen worden gegeven door acteur Nils Verkooijen, bekend van talloze films als Achtste groepers huilen niet, Spijt en Knielen op een bed violen. Als laatste wordt ook de cursus Videoclip (8+) aangeboden. Hierin gaan kinderen een nummer opnemen in de studio, met opnames van de bijbehorend videoclip.

Het eindresultaat van de cursussen wordt dus afgesloten met een feestelijke première in Vue Apeldoorn. De bioscoop en theaterschool bieden zo een platform voor Apeldoornse kinderen en jongeren op het witte doek. Een proefles is mogelijk in de eerste week van september.

Meer informatie via aanmelden@timkoldenhof.nl of www.timkoldenhof.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!