Winnaars Zakenvrouw Stedendriehoek 2018 bekend

Vrijdag 30 maart 2018

Door Marianne Zegwaard-Waanders

,,Wauwwww!!! Hij is binnen!! Zooo trots!! Alleen de nominatie al, dat er zoveel mensen op mij stemden dat ik mee kon doen aan deze verkiezing. Voor mij is dat een directe erkenning van mijn werk.” zegt Miranda ter Voorde, eigenaar van het bedrijf Meesterlijk Geschikt. Ze won de titel Zakenvrouw Stedendriehoek 2018 in de categorie National Wonder Woman. Organisatoren Hella Soethof en Ilona de Haan maakten tijdens een feestelijke bijeenkomst (donderdag 29 maart) in Ovvice in Apeldoorn bekend wie er nog meer met de felbegeerde titel naar huis gingen: ,,Wat was het een top avond! Zo’n 120 gasten vierden gisteravond de uitreiking van de verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek 2018 met ons én de zakenvrouwen mee. En zenuwachtig, dat was toch wel het woord van de avond als je vroeg hoe de genomineerde zich voelde.” aldus de organisatoren.

In totaal werden maar liefst 10.280 stemmen uitgebracht in de verschillende categorieën. Daarnaast verdeelde de vakjury ook haar punten. Hieronder de uitslag.

Categorie Young Talent

De genomineerde zakenvrouw in deze categorie is net gestart als zelfstandig onderneemster. De uiteindelijke winnares is Marieke Ruijvekamp van Salon Rebel uit Deventer. Tevens won zij de publieksprijs. Marieke is blij verrast: ,,Jaaa, ik ben zo blij. Ik ben nu vijf maanden bezig en het gaat goed. Mijn klantenkring groeit waardoor ik er al iemand bij moet aannemen. Het is heel mooi dat mijn vriend zegt dat ik het goed doe, maar deze prijs is een echte bevestiging dat ik goed op weg ben. En dat ik aan het einde ook nog de publieksprijs kreeg, is helemaal een kers op de taart voor mij.”

Categorie Creative Brain

De genomineerde in deze categorie werkt grotendeels alleen met de rechterhelft van haar brein en zij is in haar werk creatief op dreef. De winnares van deze categorie is Renske Kruitbosch van Kruitbosch Communiceert uit Terwolde.

Categorie Local Wonder Woman

De genomineerde in deze categorie heeft een ideële overtuiging, is altijd bezig met het verbeteren van haar omgeving. Met haar hands on-mentaliteit zorgt zij voor het maatschappelijke welzijn van de Stedendriehoek. De winnares in deze categorie is Delia van de Vrugt van ‘Uut Twelle’ uit Twello.

Categorie National Wonder Woman

De grenzen van deze genomineerde zakenvrouw reiken verder dan de Stedendriehoek. Ze heeft zich nationaal bewezen met hun leidinggevende skills, of onderneming. Nederland is een stuk succesvoller dankzij deze vrouw. De winnares in deze categorie is Miranda ter Voorde van Meesterlijk Geschikt uit Apeldoorn.

Categorie Power Woman

De genomineerde in deze categorie geeft leiding aan een succesvol team. Weet evenwichtig om te gaan met haar sociale en zakelijke skills en haar inzet en passie zijn aanstekelijk. De uiteindelijke winnares is Susanne Koopman van Yalisa’s Bruidsmode uit Apeldoorn.

Categorie Independent Woman

It’s not lonely at the top. De genomineerde zakenvrouw in deze categorie werkt zelfstandig en succesvol zonder personeel. De uiteindelijke winnares in deze categorie werd Maureen van Haaren met 13,37% van de stemmen. De winnares wint 3 sparringsessies zakelijke coaching van de Rabobank t.w.v. €350,- om haar bedrijf verder te laten bloeien.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!