Apeldoorn Direct live bij lancering Stemwijzer

Woensdag 14 februari 2018

Door Redactie

Speciaal voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart wordt op woensdag 14 februari om 19.00 uur de online stemhulp ‘Stemwijzer Apeldoorn’ gelanceerd. Dit wordt gedaan in CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299. Apeldoorn Direct is hier live bij en doet verslag, onder meer via een live filmpje op Facebook.

Lijsttrekkers en vertegenwoordigers van de Apeldoornse politieke partijen zullen aanwezig zijn om de digitale StemWijzer voor het eerst in te vullen.

CODA directeur Carin Reinders heet iedereen vanaf 19.00 uur welkom. ,,Het is fantastisch op deze centrale plek in het hart van de stad plaats te bieden aan de lokale StemWijzer en op deze manier met de gemeente Apeldoorn samen te werken en dienstverlening te kunnen organiseren”, vindt ze. ,,Bij de Klantenservicebalie richten we een informatiepunt in waar de politieke partijen zich presenteren.”

De ‘StemWijzer Apeldoorn’ is een online stemhulp die iedereen kan gebruiken. Door een standpunt in te nemen bij 30 stellingen, kunnen Apeldoorners zien welke politieke partij het beste bij hen past. De uitkomst van deze stemhulp kan worden gedeeld op Facebook en via andere social media. De standpunten van de politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 zijn in deze stemwijzer opgenomen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over politiek

ONDERWERPEN

Gemeenteraad Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?