Bredenoord ontvangt college van burgemeester en wethouders

Donderdag 11 december 2014

Door Redactie

© David Beij

Het Apeldoornse familiebedrijf Bredenoord ontving afgelopen dinsdag het college van B en W en de directieraad. De bezoekers werden meegenomen in een verhaal van opwekken van stroom op plekken waar geen stroom is, stroomzekerheid, techniek, innovatie, Cleantech, lokaal samenwerking en investeren in mensen. Burgemeester John Berends: “De medewerkers van Bredenoord stralen passie en innovatiekracht uit”.

Op het buitenterrein zagen de collegeleden welke stappen gemaakt worden om tot innovatie te komen. Zo stonden er drie generaties modellen van de e-saver. Hiervoor werd Bredenoord in 2013 genomineerd voor de Jan Terlouw Innovatieprijs. Duidelijk was te zien welke aanpassingen gemaakt waren op basis van wat niet en wel werkt.

Afsluitend besprak Bredenoord nog het belang van samenwerken met de overheid, andere bedrijven en kennisinstellingen. In dit kader is Bredenoord één van de deelnemers in Apeldoorn Stagestad. Het is belangrijk om nu en in de toekomst goed technisch personeel te hebben. Ook in investeren in de lokale jeugd is daarom belangrijk, zo is Bredenoord ook één van de trekkers van de onderwijsdag op het Cleantech Tomorrow Congres februari 2015.

 

Bron: Gemeente Apeldoorn

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!