D-café van D66

Dinsdag 15 januari 2013

Door Bart Lauw

Apeldoorn Direct

Het D-café komt dit keer met een opmerkelijke spreker: Eppo Gutteling, oud-gemeentepoliticus in Apeldoorn, thans zelfstandig projecten-ontwikkelaar en Waterschapbestuurder. Hij legt de door hem genomen initiatieven: “Stadsakkers in Apeldoorn” en “Regenwater koppelen thuis” aan u voor. Hij wil hierover graag uw mening horen.

Ook over het feit, of nieuwe relevante maatschappelijke Werkverschaffingsprojecten een tijdelijke opvang kunnen zijn voor de door de crisis veroorzaakte snelle en massale arbeidsuitstoot, van hoog tot laag. Tot de tijd, dat er weer meer vraag naar capabele werknemers ontstaat, als er straks een groot aantal ouderen met pensioen gaat. Een richtinggevende discussie met D66-leden, niet-leden, afdelingsbestuurders en fractieleden.
Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen te komen luisteren en kennis te nemen van de mogelijke initiatieven. Aan het eind van de avond kunt u, eventueel met een drankje, nog gezellig even napraten. Iedereen, die geïnteresseerd is, wordt hierbij van harte uitgenodigd.
Info: d66apeldoorn.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

ONDERWERPEN

D66

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!