Een beter Caterplein vermindert vechtpartijen

Donderdag 9 februari 2012

Door Redactie

D&R Fotografie

Wat is de oplossing? Wij vroegen het u. Liefst 41% van de pollers ziet de oplossing in een nieuw en verbeterd uitgaansplein. Hoewel daar al plannen voor zijn, is het met de huidige grondzaken, kredietcrisis en de ervaringen rondom de bioscoop maar de vraag of die plannen snel worden uitgevoerd. Maar de behoefte is groot. Het heeft ook duidelijk de voorkeur, want meer horeca wordt maar door slechts 6% van de pollers geopperd. Liever kwaliteit, dan kwaliteit.

Bijna 33% van de stemmers denkt dat het vroeger sluiten van de horecagelegenheden een oplossing zal bieden. Maar is dat wel zo? Wordt het probleem dan niet simpelweg naar voren geschoven? Of de problemen van overmatig alcoholgebruik (vaak de reden van vechtpartijen) simpelweg verplaatst naar een andere hoek van de straat? Zegt u het maar.

Een kleine 20% zegt niets te zien in meer politie. Dat bevordert de sfeer niet. Binnenkort zal JongerenDirect hun visie hierover bloggen. Een nieuw en verbeterd uitgaansplein dus. Uw tips en troeven voor een mooi plein kunt u hier achterlaten. Hoe ziet uw Caterplein eruit?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

ONDERWERPEN

Caterplein Apeldoorn Film Horeca Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!