Klusaanhanger ‘Het Reintje’ maakt Apeldoorn schoon

Donderdag 10 juli 2014

Door Redactie

© De Parken

Wethouder Detlev Cziesso lanceerde een paar weken geleden de klusaanhanger ‘Het Reintje’. De aanhanger is nu al een succes.

In de eerste weken is ‘Het Reintje’ doorlopend uitgeleend aan ijverige inwoners die de handen uit de mouwen willen steken voor een fijnere woon- en leefomgeving.

Afgelopen zaterdag waren bewoners van De Parken actief en hebben de aanhanger ingezet om het hek rond de weide voor Marialust op te knappen. De gemeente Apeldoorn voert diverse onderhoudswerkzaamheden uit om Apeldoorn schoon te houden. Inwoners kunnen hier een steentje aan bijdragen. Of het nu is door geen afval achter te laten, door zo af en toe eens de stoep te vegen of door regelmatig deel te nemen aan opschoonactiviteiten in de buurt: iedereen kan meedoen. De gemeente faciliteert waar nodig. Zo kunnen Apeldoorners, behalve bedrijven, stichtingen en particulieren, de klusaanhanger lenen voor allerlei klusjes in de wijk. Zoals zwerfafval opruimen of een plantsoen onderhouden. De wijkbeheerder denkt met de bewoners mee en geeft ze tips.

De aanhanger kan via rein@apeldoorn.nl worden aangevraagd.

 

Bron: Gemeente Apeldoorn

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?