1-2tje: als Apeldoorn Direct maar geen knuffelsite gaat worden!

Woensdag 3 april 2013

Door Peter Vroon

Amber de Wolde

Hoi Jook,

Een super mooi initiatief, de Roparun! Geweldig dat er geld ingezameld gaat worden om kanker te bestrijden. Het blijft nodig. Hierdoor worden te veel mensen geraakt. Fijn dat er veel mensen meedoen uit onze vriendenkring.

Komende zondag is er weer een superinitiatief van De Stentor in Apeldoorn. De tweede Kunstroute, georganiseerd door David Levie. Wij doen natuurlijk als collectief ook mee en mooi dat op veel plekken in Apeldoorn kunst in allerhande vormen gepresenteerd gaat worden. Van het ACEC tot in het Gelrecollectief is van alles te zien. Trouwens, in het hele Gelregebouw is volop kunst te zien bij al onze creatieve collega’s.

Heb jij ook al gestemd voor de finale van het Heldengala? Het probleem is dat ik sommige ondernemers helemaal niet ken. Nou ligt dat ook aan mij, want ik hou niet zo van die netwerkborrels. O ja, en je hoofd mag maar één keer komen in De Ondernemer. Ik ben al aan de beurt geweest. Daar zal het aan liggen, denk ik. Het blijft geinig dat Peter Eemsing dit organiseert. De bekendmaking is voor genodigden? Heb jij al een uitnodiging gehad? Ik niet.  Zal nog wel komen?

Ik ben zondag naar de opening geweest van een jonge fotograaf, Peter Reisbergen, in Sam Sam. Ik was erg onder de indruk van zijn foto’s. Allemaal in zwart/wit en met mooie details. Ben zo blij dat er jonge fotografen zijn die mooi werk maken en creatief het leven bekijken. Peter verslaat wel eens een concert voor Apeldoorn Direct, met name in de metalsfeer.

O ja, ik zie je natuurlijk morgen voor het correspondentenoverleg van Apeldoorn Direct. Lijkt me goed om daar maar weer eens de koppen bij elkaar te steken. Is ook weer hard nodig om iedereen te motiveren lijkt me. Gemotiveerde correspondenten zijn er nog te weinig. Ik hoop dat we een prikkelend medium zullen blijven en geen knuffelsite gaan worden. Apeldoorn Direct is tenslotte gestart op het terras bij het Nieuws. Max, Reinier en ik weten daar alles van.
Ik denk dat er een duidelijke keuze gemaakt moet gaan worden wat te doen met Apeldoorn Direct. Ik vind de koers af en toe onduidelijk. Maar ik ben hoopvol gestemd en altijd gemotiveerd om het mooie medium Apeldoorn Direct te promoten. Het is tenslotte een site dóór en vóór Apeldoorners.

Peter Vroon

Het 1-2tje is een rubriek waarin Apeldoorn Direct-fotografen Peter Vroon en Joke de Wolde met elkaar in gesprek gaan en zich hardop van alles afvragen over wat er in hun ogen nu werkelijk speelt in Apeldoorn. Wees zo vrij en praat hieronder gerust, doch op respectvolle toon mee met Peter en Joke.

Lees ook de vorige 1-2tjes:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!