1-2tje: focus op het nieuwe jaar

Woensdag 2 januari 2013

Door Joke de Wolde

Amber de Wolde

Lieve Peter,

Laat ik beginnen met jou en al onze lezers een fantastisch 2013 te wensen!! Laten we er met ons allen wat moois van maken, zowel op creatief als persoonlijk gebied.

Het normale leven is weer begonnen, geen verplichtingen meer. Ten minste, voor een groot aantal mensen dan. Ik geniet nog van een paar vrije dagen. Op deze stralende tweede dag van het jaar besloten dochterlief en ik haar kledingkast maar eens uit te mesten. Dat kwam toevallig zo uit, omdat we allebei nog thuis waren. Het symboliseert ook wel iets, het nieuwe jaar beginnen door de shit die je nog hebt op te ruimen. Alle zooi achter laten en fris opnieuw beginnen.

Ik weet niet hoe het met jou zit Peet, maar ik vind het heerlijk dat het weer januari is. Ik heb echt fijne dagen gehad met familie en vrienden, en die momenten koester ik, maar ik ben blij dat de feestdagen erop zitten. Geen hysterisch gedoe in de supermarkten, geen gegrijpgraai, ik kan niet tegen die toestanden. Na de kledingkast van dochterlief is de kerstboom aan de beurt, die moet ook weg wezen. Heerlijk, weer ruimte in huis.

Januari, focus op het nieuwe jaar dat voor ons ligt. Altijd spannend, wat zal het ons brengen? Jouw focus ligt nu natuurlijk even op de opening van je expositie aanstaande zondag in de SamSam. Je hebt een bijzonder thema gekozen, de lensbaby, waarbij het heel erg om het focuspunt draait. Ik ben benieuwd naar de resultaten!!

Lieve Peet, lieve lezers, ik wens jullie een heel gezond, gelukkig en creatief 2013!

Joke

Het 1-2tje is een rubriek waarin Apeldoorn Direct-fotografen Peter Vroon en Joke de Wolde met elkaar in gesprek gaan en zich hardop van alles afvragen over wat er in hun ogen nu werkelijk speelt in Apeldoorn. Wees zo vrij en praat hieronder gerust, doch op respectvolle toon mee met Peter en Joke.

Lees ook de vorige 1-2tjes:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!