1-2’tje: (Lood)zwaar genieten van het leven!

Woensdag 4 september 2013

Door Peter Vroon

Amber de Wolde

Hoi Jook,

Mijmerend in de trein naar Amersfoort schrijf ik ons 1-2’tje. Het is altijd een rustmoment om te pakken. Gedachten laten zich vangen op het papier. Dat gaat me wel redelijk af, maar mijn taalkundige knobbel is eerder een deuk dan een knobbel. Taal kan ik maar beter aan jou en Rob over laten.

Over Rob gesproken, hij gaf zaterdag de officiële aftrap van onze rubriek over proeverijen. Een week of twee geleden gaven Geer en ik, met onze aangenomen zoon, officieus de voorzet. 
Aan de foto’s van Rob van zaterdag te zien was de eerste echte proeverij een succes. En laten we het mooie stukje van Corinne niet vergeten!

Ik was verhinderd, want ik ben met Bas begonnen aan een nieuw fotoproject genaamd De rubberen poedel. De eerste schietdag hebben we afgelopen zaterdag gehad. Het gaat hilarisch worden. Toen ik je wat foto’s liet zien zei je nog:  ‘Wil ik dit weten?’ Op die foto’s zag je iets met groente, een opblaaspop, mannen in vrouwenkleren en meer van dat soort zaken.

Ben je alweer gewend aan het ritme van werken, proeverijen, redactie, foto’s maken, enzovoorts?
Ik zit nog in de flow van het bezig zijn. Mijn vakantie komt half september. Ach ja, geen kinderen thuis en dan mag ik mee met de grijze golf van E-bikes, goedkopere vakanties en vooral veel rimpels. Ja Jook, het heeft ook voordelen dat ik bijna 60 ben. Ik blijf er jong bij. Wel constant denken aan mijn gewicht en zorgen dat ik niet een buikje krijg. Ook ik ben ijdel, hoor.

Vanavond zit ik in de lucht boven Apeldoorn in verband met een project van de kunstenaar en designer Bert Klaayssen van Klaayssen Design. Wat hebben jij en ik toch een saai leven, nietwaar?

O ja Jook, onze newbie Rob en ondergetekende zijn een Event gestart over Does goes Wokking 2014. Dat wordt een loodzwaar traject van voorbereiding, met onder andere een rally waar wij samen ook aan mee doen, toch?
Ik bruis van energie en dingen om te doen. Met een PSA-waarde van 0,0,01 stap ik weer vrolijk een jaar rond.

Tot zaterdag bij de barbecue van Apeldoorn Direct. Liefs,

Peter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!