1e bijeenkomst Ondernemerspodium smaakt naar meer

Vrijdag 8 mei 2015

Door orpheus

Het Ondernemerspodium powered by Orpheus hield op vrijdag 1 mei zijn eerste bijeenkomst. De sessie stond in het teken van het nieuwe theaterseizoen 2015-2016 en een uitgebreide kennismaking met Theater & Congres Orpheus. Deelnemende partijen, waaronder Mulder Systems, Van Lanschot Bankiers en Flanderijn en Vaes kregen een prachtige en exclusieve namiddag aangeboden.

Het Ondernemerspodium
Het Ondernemerspodium is een initiatief van Orpheus en dient als podium voor en door Apeldoornse ondernemers, met als kernwoorden: kennisdeling, inspiratie en vooruitgang. De doelstelling: fondsen creëren voor mooie evenementen en inspirerende podiumactiviteiten in Apeldoorn. Sinds de lancering in maart hebben 13 ondernemers uit Apeldoorn zich aangemeld voor dit initiatief. Afgelopen vrijdag werden zij verrast door een culinaire rondleiding door Orpheus, een presentatie van de theaterprogrammeur en een exclusieve preview van een voorstelling uit het nieuwe theaterseizoen. ‘De sfeer was zoals we het bedoeld hadden’, aldus Meta Neeleman, directeur van Orpheus en initiatiefneemster van het Ondernemerspodium. ‘De middag was gezellig en stond bol van de inspiratie. In het aankomende Ondernemerspodiumseizoen, dat bestaat uit nog vier bijzondere bijeenkomsten, hopen we de groep te kunnen uitbreiden met nog meer gelijkgestemden. Ondernemers die vooruitgang zoeken in hun stad en geloven dat cultuur een belangrijke factor is voor een goed vestigingsklimaat. Ondernemers die, samen met ons, willen nadenken over evenementen die Apeldoorn op de kaart kunnen zetten en deze ook werkelijk willen realiseren.’

Deelnemer worden
De eerstvolgende sessie van het Ondernemerspodium, op 2 oktober, is er één die u inspiratie biedt over leidinggeven. Topdirigent Peter Kleine Schaars komt langs om te vertellen over de overeenkomsten tussen leiding geven aan een orkest en het managen van uw bedrijf. Bent u ondernemer in Apeldoorn en benieuwd naar dit bijzondere initiatief? Neem dan contact op via ondernemerspodium@orpheus.nl of kijk op orpheus.nl/ondernemerspodium.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!