ABN AMRO kantoor Apeldoorn Schuttersweg sluit op 16 mei 2014

Maandag 31 maart 2014

Door Redactie

ABN AMRO

Vanwege het sterk afgenomen klantbezoek, sluit ABN AMRO het kantoor in Apeldoorn aan de Schuttersweg 76 op 16 mei 2014. Op dezelfde locatie komt een geldautomaat met meer functies. Klanten zijn ingelicht dat het kantoor sluit en dat zij welkom zijn op het kantoor aan de Hofstraat 161 in Apeldoorn.

ABN AMRO ziet de laatste jaren het aantal bezoeken van klanten aan bankkantoren sterk teruglopen. Op dit moment regelt het merendeel van de ABN AMRO klanten de dagelijkse bankzaken onderweg of thuis. Zo wordt de Mobiel Bankieren App zo’n 1,3 miljoen keer per dag gebruikt en kunnen klanten ook via bijvoorbeeld webcam of telefoon advies krijgen over hypotheken en lenen.

Districtsdirecteur Stedendriehoek Sylvia Booms-Hoogland: ‘Ook al is mobiel en thuisbankieren bij veel van onze klanten populair en sluit deze vestiging in Apeldoorn, het bankkantoor blijft een belangrijke plek innemen in onze dienstverlening. Bijvoorbeeld voor financieel advies over de persoonlijke situatie van de klant. We blijven dan ook investeren in onze kantoren met een landelijk dekkend netwerk in Nederland.’

ABN AMRO werkt aan een constante verbetering van de dienstverlening op kantoren door meer en nog beter opgeleide adviseurs, persoonlijke ontvangst en comfortabele wachtruimtes met internet en WiFi. Ook kunnen klanten op de vestigingen voorlichtingsavonden bijwonen over thema’s zoals veilig internet bankieren en schenken & erven.

Het kantoor aan de Hofstraat 161 is doordeweeks open tijdens reguliere openingstijden maar ook op donderdagavond en zaterdag. De nieuwe geldautomaat aan de Schuttersweg 76 krijgt meer functies dan de huidige geldautomaat. Naast opnames zijn ook stortingen mogelijk en is de geldautomaat uitgerust met het ‘live view’ systeem voor extra veiligheid.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!