Accres ondertekent huurovereenkomst Wegener-complex

Vrijdag 9 december 2016

Door Redactie

Accres Apeldoorn B.V. heeft een huurovereenkomst getekend voor een kantoorruimte en werkplaats op het voormalig Wegener terrein voor tenminste vijf jaar. De overeenkomst werd woensdag 7 december getekend door Piet-Hein Kolff, directeur van Accres, onder toezicht van Wilfred van Riggelen, van Hunink Holtrigter Makelaardij, en Willem Goudkuil, beide mede-eigenaar van het complex.
 
Het hoofkantoor van Accres zal in het eerste kwartaal van 2017 verhuizen. Naast huisvesting zal Accres ook het facility management en het terreinonderhoud op het gehele Wegener-complex gaan verzorgen. Bovendien zal Accres partner worden in de ontwikkeling en het beheren van de sport- en healthcampus op dit terrein.
 
FSG Academy en Houwer & Ruijs Fysiotherapie zijn samen met de eigenaren van het complex de founders van de sportcampus en Accres zal haar kennis van beheer en exploitatie van sportaccommodaties inbrengen. Hierdoor ondersteunen zij de ontwikkeling en ombouw van het industriële complex naar binnen en buiten sportfaciliteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!