Acht zekerheden bij Tegels en Sanitair Apeldoorn

Vrijdag 24 juli 2015

Door advertorial

Voor uw badkamer of tegelvloer bent u bij Tegels en Sanitair Apeldoorn aan de Sleutelbloemstraat 10-12 aan het juiste adres. Met een karrevracht aan ervaring in de badkamer- en tegelbranche bent u verzekerd van een altijd passende oplossing voor uw woonsituatie en uw budget.

U kunt bij Tegels en Sanitair Apeldoorn terecht voor een badkamer, wand- en vloertegels, een tegelvloer met of zonder vloerverwarming, een toiletruimte en alle sanitaire producten zoals kranen, douchecabines, baden enzovoorts. Eigenaar Henk van Herwijnen van Tegels en

Sanitair Apeldoorn denkt graag met zijn clientèle mee: “Wij werken volgens de zogenoemde acht zekerheden. Zo hoeft u bij ons niet te zoeken naar aanbiedingen, want wij hebben altijd lage prijzen. Daarnaast garanderen wij topkwaliteit uit topfabrieken, een ruime keuze in wand- en vloertegels alsmede een goede service en advies.

Maar daar blijft het niet bij, aldus Van Herwijnen. “Wij verzorgen voor de klant daarnaast gratis 3D-ontwerpen. Wij zijn nadrukkelijk géén cash & carry outlet, maar hanteren wél outletprijzen en we doen aan thuisbezorging. Tegels zijn bij ons al verkrijgbaar van 11,95 euro per vierkante meter. Heeft u goed geteld, komt u tot zeven zekerheden. De achtste is onze enorme schat aan ervaring, meer dan 40 jaar dus. Kom eens langs om alle mogelijkheden te bespreken. De koffie wordt vers gezet.”

Voor meer informatie, telefoon 055-7600032, e-mail info@tnsapeldoorn.nl, website www.tnsapeldoorn.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!