Afterslag presenteert de eerste namen

Zondag 23 december 2012

Door Redactie

Henk Schrier

Andy Burrows, vandaag (zondag 23 december) te gast in 3FM´s Glazen Huis, is één van de eerste namen die is aangekondigd voor Afterslag, het festival waarbij Gigant en Plato een handgeplukte selectie uit het reeds lang en breed uitverkochte Eurosonic/Noorderslag festival presenteert in Apeldoorn.

Het festival beleeft haar tweede editie op zondag 13 januari. Vanaf 14.30 uur ’s middags betreedt een handgeplukte selectie artiesten en bands uit het Eurosonic/Noorderslagprogramma de podia van de Gigants popzaal en café.

Andy Burrows vormt de helft van het duo Smith & Burrows en beleefde daarvoor al hoogtepunten als drummer van Razorlight en We Are Scientists. Maar deze muzikale duizendpoot kan nog veel meer. Onlangs bracht hij zijn tweede solo album uit. Company is echt zo’n plaat voor donkere winterdagen die je samen met de muziek van Andy niet lang genoeg kunnen duren. De single Hometown was in november 3FM’s Megahit en het hele nieuwe album kan inmiddels al op veel bijval rekenen.

Naast de komst van Burrows zijn Gigant en Plato enthousiast te kunnen melden dat ook het Zweedse Holograms, de Walen van Dan San, 3voor12 Song of the Year genomineerden Daily Bread, indierock duo Bombay Show Pig en gutsy electropop dame Krause van de partij. Momenteel wordt er nog flink gewerkt om de line-up van Afterslag compleet te maken. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!