Apeldoornse Silvester na 10 jaar weer samen met Arie

Maandag 30 april 2018

Door Redactie

Het is alweer 10 jaar geleden dat het cabaretduo Arie en Silvester samen in het theater stond. Beiden gingen ze los van elkaar verder, maar toch begon het weer te kriebelen. Dus komen ze binnenkort met een nieuwe show: ‘Wie’.

Het duo maakte meerdere theaterprogramma’s, maar Arie en Silvester gingen daarna dus ieder hun eigen weg. Kort geleden kreeg Silvester ineens zin om samen weer wat te gaan doen, vertelt Silvester, die zelf in Apeldoorn woont. ,,Dus toen heb ik Arie gebeld en die was gelijk enthousiast. En het leuke is, er was meteen weer die sfeer van toen. Het voelde totaal niet alsof er 10 jaar tussen had gezeten.”

Al snel na de bekendmaking dat ze weer het theater ingaan samen, kwamen de positieve reacties binnen, fans van tien jaar geleden begonnen vrienden, buren, collega’s en ga zo maar door te taggen op social media. ,,We hopen natuurlijk dat de mensen die toen naar ons toe kwamen, nu ook weer komen, maar dan met hun kinderen”, meldt Silvester. ,,We brengen in deze nieuwe show nieuwe scènes gebaseerd op de oude acts. Maar het is dus wel echt nieuw materiaal allemaal, maar dus wel ’the best of-scènes’.”

In totaal zijn er nu zo’n 120 shows ingepland. Wie naar de show toe wil, kan daarvoor gewoon in Apeldoorn blijven, maar moet dan nog wel even geduld hebben: op 24 mei 2019 staan Arie en Silvester in Theater Orpheus.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!