Help de bevolking van Oekraïne

Apenheul geeft korting aan kinderen

Dinsdag 1 juli 2014

Door Redactie

© Apenheul

Het is bijna zomervakantie en dan rijst voor alle ouders de vraag: wat kunnen we vandaag weer eens doen? Apenheul biedt uitkomst met een wel heel een aantrekkelijk aanbod: kinderkaartjes (3 t/m 12 jaar) voor de maanden juli en augustus zijn online voor slechts een tientje te koop! Er zijn ook nog eens de hele vakantie door leuke activiteiten.

Stoerder dan Jambo?
Zo is er de  Jambo stoer-doen-tocht.  Wie is net zo stoer als gorillaleider Jambo? Wie kan harder rennen, is sterker of kan harder borstroffelen? Alle kinderen die de tocht hebben gedaan, krijgen een presentje. Verder is het gorillagebied dit jaar opnieuw ingericht. Er staan allerlei interactieve speeltoestellen, die kinderen van alles leren over gorilla’s. Wie weet bijvoorbeeld hoe gorilla’s ruiken of hoe een gorillahand aanvoelt?

Dichtbij genieten
Daarnaast is er zoals altijd genoeg te zien in Apenheul. Op het gorilla-eiland bijvoorbeeld, waar de 8 kinderen van Jambo de gekste capriolen uithalen. Het bijwonen van de gorilla voederpresentatie is zeker de moeite waard. Bij de doodshoofdapen, ringstaartmaki’s en berberapen zijn gedurende de lente ook kinderen geboren. Die zijn nu oud genoeg om af en toe van moeders buik of rug te glippen en zelf op ontdekkingstocht te gaan. Het wankele geklim is geweldig om te zien. En omdat deze apen allemaal loslopen, kun je van  heel dichtbij genieten van alle apenkinderen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?