Avondprogramma Beach in the City bruisend van start

Donderdag 19 juli 2018

Door Redactie

Nu het weekend dichterbij komt, wordt het programma van Beach in the City steeds voller. Van photobooth tot barretocht, van beachstreet tot bedrijvencompetitie, het kwam allemaal voorbij op dag 5 van het DELA EK Beachvolleybal en Beach in the City. Sportief gezien zat het vandaag, donderdag 19 juli, wat tegen in Apeldoorn. Beide Nederlandse teams verloren hun wedstrijd. Maar niet getreurd, er komt iets tofs naar Apeldoorn.

Photobooth Kapelstraat

Brillen, hoedjes, waterpistolen, waaiers en zomerse temperaturen, met al deze ingrediënten leek het wel vakantie in de Photobooth in de pop-up store aan de Kapelstraat. Vanaf 12.00 uur was de Photobooth bemand en dat bleef niet onopgemerkt bij de Apeldoorners. Bezoekers kregen ter plekke een tof aandenken aan Beach in the City en kunnen hun foto ook online terugvinden op www.facebook.com/beachinthecityapeldoorn. De Photobooth is ook morgen en overmorgen nog te bezoeken.

Beach Barretocht

De eerste avond van de Beach Barretocht is een feit. Om 19.00 uur startten de eerste enthousiastelingen met hun beachpaspoorten aan de tocht langs tien Apeldoornse kroegen. In Hotel et le cafe de Paris, proef-locaal Het Achterom, Ale House, Het Pool’KV, Café het Oude Huis, Gigant, Het Stadscafé, De Buren café & tapas, Pianobar Toffer en het horecapunt van Klein Berlijn op het Marktplein werden de deelnemers van de Barretocht getrakteerd op verschillende zomerse drankjes. Had jij de barre zomerse tocht ook willen afleggen? Dat kan! Ook vrijdag en zaterdag staan de drankjes nog voor je klaar.

Kapelstraat = Beachstreet

Vanaf vanavond is de Kapelstraat omgedoopt tot Beachstreet van Apeldoorn. Met cocktailparty’s bij Jeroen en Wijnbar & Tapperij den Olifant en de beachborrel van vrouwennetwerk FEM! Bij TEUN, wat ons betreft een zeer geschikte nieuwe naam. Ook de Beachstreet is vrijdag en zaterdag nog te bezoeken.

Houtkubus wint bedrijvencompetitie

Vanavond bereikte de Apeldoorn Business Beachvolleybal Competition zijn hoogtepunt. Na een spannende wedstrijd op het Marktplein tussen SOAP en Houtkubus, ging de laatstgenoemde er met de winst vandoor. Yannick van Harskamp, oud-international in de zaal, had de eer om de prijzen uit te reiken. ,,We hebben een wisselbeker. Dus bij deze, alle teams die dit jaar hebben mee gedaan, volgend jaar weer”, Aldus een enthousiaste Van Harskamp.

Nederlands verlies

Na 4 succesvolle Nederlandse dagen op rij, lukte het zowel de vrouwen Stubbe/van Iersel, als de mannen Boehlé/van de Velde niet om te winnen. De dames zijn hiermee uitgeschakeld, de mannen hebben nog kans op een plek op het podium aanstaande zondag, al spelen ze die wedstrijd niet meer in Apeldoorn maar in Rotterdam.

Gelukkig hoeft Apeldoorn de oranje kleding nog niet op te bergen, want Christiaan Varenhorst en Jasper Bouter komen naar het Marktplein. De finalist van het WK Beachvolleybal 2015 speelt morgen met zijn nieuwe teamgenoot de 1/16e finale om 18.00 uur in het stadion in Apeldoorn.

Tickets voor de wedstrijd zijn nog te verkrijgen op www.ekbeach.nl.

Meer informatie over het programma Beach in the City in Apeldoorn? Check www.beachinthecityapeldoorn.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Horeca SOAP Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!