Begeleider zeil-/watersportvakanties/-activiteiten gezocht

Donderdag 27 oktober 2016

Door ApeldoornPaktaan

SailWise biedt actieve en uitdagende watersportvakanties voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Dit kunnen mensen zijn met een lichamelijke/ zintuiglijke beperking, verstandelijke beperking, chronische ziekte en NAH (niet-aangeboren hersenletsel).
Zij doen dit vanuit 3 verschillende accommodaties, de tweemastklipper Lutgerdina, de catamaran Beatrix en het watersporteiland Robinson Crusoe.

Functie:
Instructeur Watersport voor mensen met een beperking. Het geven van watersport-instructie en/of assistentie bieden bij de dagelijkse verzorging van mensen met een beperking, huishoudelijke taken.

Taken:
Vrijwilligers stimuleren de deelnemers waar nodig om deel te nemen aan het reilen en zeilen op de schepen en de accommodaties, bieden ondersteuning bij de dagelijkse verzorging van deelnemers. Als vrijwilliger heb je een voortrekkersrol in het huishouden; boodschappen doen, koken, afwassen en het schip schoon houden.

Voor de zelfstandig zeilende vrijwilliger ben je tevens verantwoordelijk voor het watersportprogramma. Je geeft letterlijk het roer uit handen aan deelnemers om hen zoveel mogelijk actief te laten watersporten, waarbij je verantwoordelijk bent voor de veiligheid aan boord van de open zeilboten dan wel kano’s.

Voor meer informatie/aanmelding: Petra v.d. Vlag, administratie@sailwise.nl
Deze vacature wordt u aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581 www.apeldoornpaktaan.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?