Beleef je eigen sprookje op Paleis het Loo

Zaterdag 29 juli 2017

Door Redactie

Paleis het Loo

Museum Paleis Het Loo houdt deze zomer voor de jonge museumbezoekers weer de ‘Prinsen- & Prinsessendagen’. Dit jaar op de dinsdagen én woensdagen. Kom verkleed naar Paleis Het Loo, laat je schminken, versier je eigen kroon met edelstenen of maak een medaille. Ontmoet het koningspaar Willem III en Mary met hun hofhouding en neem plaats op een koninklijke troon.

Het paleis, de tuinen en stallen vormen het sprookjesachtige decor op deze dagen speciaal voor kinderen. Er zijn allerlei leuke en bijzondere activiteiten, zoals een theatervoorstelling, pijl & boog schieten, croquet en een etiquette-les.

Deelname aan de Prinsen- & Prinsessendag bedraagt 2,50 euro per kind 0-3 jaar en 7,50 euro per kind 4-12 jaar, inclusief entree. Voor volwassenen gelden de reguliere entreeprijzen.
Verkleed komen mag, maar hoeft niet. Aanmelden niet nodig.

Nieuw deze zomer: picknicken in de paleistuinen. Reserveer online een rijkelijk gevulde picknickmand met hartige en zoete lekkernijen.

Tip: Met de speciale VisitVeluwe Express rechtstreeks vanaf je vakantieverblijf naar de Prinse(sse)ndagen. Snel, eenvoudig en voordelig naar de ingang van het museum. Voor meer informatie, tickets en de actuele dienstregeling zie: www.visitveluweexpress.nl

Tijdens de zomervakantie, t/m 27 augustus, is Paleis Het Loo op de maandagen extra geopend.
Data van de Prinsen- en Prinsessendagen:  1, 2, 8, 9, 15 en 16 augustus 2017

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Paleis Het Loo

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!