Bertolf & Her Majesty brengen The Beatles naar Apeldoorn

Vrijdag 4 april 2014

Door Agenda

Her Majesty


De tributeband Her Majesty maakt het onmogelijke waar in het theaterconcert Back to Abbey Road. Niet alleen zingen en spelen singer-songwriter Bertolf Lentink en zijn vrienden live alle stukken van Abbey Road tot in de perfectie na; de vier Beatles-adepten laten ook horen hoe de imaginaire finale langspeler zou hebben geklonken. Zaterdag 12 april vanaf 20:30 staan ze in de intieme theaterzaal van Gigant. De kaartverkoop gaat erg hard, dus zorg dat je erbij bent! Tickets zijn te verkrijgen voor €12,50 en €11,- (leden).

De Fab Four uit Liverpool hebben duidelijk niet alleen hun eigen generatie geïnspireerd, maar ook de volgende. Zo zeer zelfs, dat Bertolf Lentink, Bauke Bakker, Gertjan van der Weerd en Dirk Schreuders van Beatle-tributeband Her Majesty elke noot van elke Beatle-plaat uit hun hoofd kennen. Zij speurden het internet af voor elke bootleg, elke onbekende opname. Allemaal omdat het zo ongelofelijk jammer is dat er niet nog meer muziek is van The Beatles dan ze al kennen.

De Stentor: “Her Majesty, inmiddels gerijpt tot een extreem goede band met een superieure stem- en instrumentbeheersing, laat liedjes als Imagine, Maybe I’m Amazed, It Don’t Come Easy en Instant Karma inderdaad klinken als echte Beatlessongs. Met de kenmerkende koortjes, het vaak onderschatte maar briljante drumwerk van Ringo, de prominente elegante bas van Paul,
de bloedmooie toetsenpartijen van vijfde Beatle Billy Preston en de wereldse gitaarriffs van John en George.” Al met al kan Apeldoorn een geweldige avond verwachten vol oude hits die iedereen mee kan zingen tot de onbekende nummers die de Beatles na hun laatste album nooit live hebben kunnen brengen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?