Bewust betaalbaar winkelen: Apeldoorn verwelkomt nieuwe winkel Texo

Woensdag 7 februari 2024

Door Jasmijn ten Napel

Van kleding tot levensmiddelen, er is voor ieder wat wils in de nieuwe winkel in het centrum van Apeldoorn: Texo, aan de Brinklaan. Wat voorheen een testwinkel genaamd Bingo was, is veranderd in een vestiging die volgens eigenaar Yusuf Demirelli Apeldoorn voorziet van de beste deals voor de laagste prijs.

Breder assortiment

Yusuf Demirelli startte zijn project met een testwinkel genaamd Bingo, waar hij diepvriesproducten, kant-en-klaarmaaltijden en voorgegaarde producten verkocht om zo de combinatie van lage prijzen en tijdsbesparing aan te kunnen bieden. De eigenaar omschrijft Bingo ‘als een testvestiging die veel non-food producten verkocht’. Texo heeft een breder assortiment met huishoudelijke artikelen, elektronica, gadgets, verzorgingsartikelen, cosmetica, food en kleding.

De perfecte formule 

“We zijn hiermee een soort combinatie tussen de Kruidvat, Action en supermarkt,” vertelt Demirelli. Dit leek volgens hem de perfecte formule om Apeldoorn te voorzien van de beste deals voor de laagste prijs. Dinsdag 6 februari vond de ‘stille opening’ plaats, volgende week zaterdag, 17 februari, zal gepaard gaan met ballonnen en een rode loper tijdens de grote opening. Yusuf deelt ook zijn toekomstplannen: “We hebben plannen om ons in de toekomst verder uit te breiden naar andere steden.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!