Help de bevolking van Oekraïne

BorrelBeurs: voor organisaties met kleine beurs

Maandag 4 februari 2013

Door Tamara Cheizoo-Buis

Delvorm

15 maart a.s. organiseren stichting Nood-Zaak en BorrelNood samen de Borrelbeurs in Acec.
Tijdens deze ‘creatieve Marktplaats’ kunnen non-profitorganisaties met een kleine beurs in contact komen met Apeldoornse creatieven en er zo voor zorgen dat zij hun felbegeerde huisstijl, boek of filmpje toch krijgen!

De BorrelBeurs wordt gehouden tijdens BorrelNood en begint om 18.30 en eindigt om 20.00 uur met de bekendmaking van het aantal ‘matches’ dat gemaakt is. Saskia Paulissen neemt de presentatie voor haar rekening. Creatieven kunnen gewoon binnenlopen tijdens BorrelNood, organisaties melden zich aan via info@nood-zaak.nl

Wat is Nood-Zaak?
Nood-Zaak brengt non-profitorganisaties met een creatieve vraag en weinig budget en Apeldoornse creatieven die zich graag voor zo’n club inzetten, bij elkaar. Hoe? Nood-Zaak beheert een pot met uren, die de creatieven er jaarlijks in stoppen. Verenigingen en stichtingen die graag een website, flyer of andere uiting willen hebben maar geen commerciele prijs kunnen betalen, melden zich bij Nood-Zaak. Zij brengen hen vervolgens in contact met de benodigde creatieven en vervolgens gaan zij samen aan de slag. Met mooie resultaten!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?