Boschbad gaat eerder open

Maandag 22 juni 2020

Door Redactie

Boschbad

De temperatuur stijgt, het wordt aankomende week echt zwemweer. Het Boschbad in Apeldoorn heeft daarom besloten om eerder open te gaan. Zij zijn vanaf morgen, dinsdag 23 juni, elke dag open van 10.00 uur tot 18.00 uur. ,,We zouden eerst 1 juli opengaan, maar de voorbereidingen gingen voorspoedig, dus hebben onze best gedaan eerder open te gaan”, meldt Jelisa de Vries van Accres.

Vanaf 1 juli gelden nog ruimere openingstijden. Nieuw dit jaar is het vooraf reserveren van je plek bij recreatief zwemmen en het reserveren van tijdsblokken voor banenzwemmers in het wedstrijdbad. Een bezoek aan het Boschbad gaat dit jaar dus net even iets anders dan we van het openluchtbad gewend zijn. Er zijn namelijk maatregelen omtrent corona genomen, zodat een (zwem)bezoek op een veilige en verantwoorde manier kan. Naast de aangegeven instructies op locatie, is het ook nodig om vooraf je bezoek (online) te reserveren.

Recreatief zwemmen

Zowel met als zonder abonnement dien je een plek te reserveren via de webshop van het Boschbad. Als je een abonnement hebt, dan neem je deze samen met je starttijd reservering mee naar de kassa. Beiden worden dan gescand bij aankomst.

Banenzwemmen

Voor de banenzwemmers is er dit jaar een extraatje. Er zijn namelijk tijdsblokken te reserveren speciaal voor banenzwemmers in het wedstrijdbad. Dit kan ieder uur en zo kun je altijd terecht voor je vaste ronde.

Abonnementen

Het is nog mogelijk om een abonnement in de voorverkoop aan te schaffen voor 39 euro (via Boschbad.nl). De abonnementhouders hebben voordeel. Zij krijgen namelijk als eerste de mogelijkheid om tijden te reserveren voor deze openingsweek, voordat de losse e-tickets in de verkoop gaan op maandagavond.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!