Help de bevolking van Oekraïne

Brandweer Ugchelen zet de deuren wijd open

Woensdag 13 mei 2015

Door Redactie

Zaterdag 6 juni organiseert brandweerkorps Ugchelen een open huis in het centrum van Ugchelen. Ter hoogte van de Molecatenlaan is iedereen van 11:00 tot 16:00 van harte welkom om het brandweervak van dichtbij te bekijken. Er zijn verschillende demonstraties, en bezoekers kunnen zelf ook aan de slag. Een leuk uitje voor de hele familie!

Er worden verschillende demonstraties gegeven. De bezoekers krijgen voorlichting over brandveilig wonen en advies over hoe verschillende blusmiddelen het best kunnen worden gebruikt. Daarnaast is te zien hoe iemand uit een autowrak wordt geknipt en kun je in de hoogwerker mee omhoog. Verder kan de echte durfal met ademlucht de rookcontainer in om van daaruit de uitgang te vinden. En natuurlijk kan het voertuig van brandweer Ugchelen van dichtbij worden bekeken.

Het complete programma staat op Facebook van brandweer Ugchelen en op de website www.brandweerugchelen.nl. De open dag is niet bij de kazerne maar in het centrum van Ugchelen/hoek Molecatenlaan. Je bent van harte welkom op zaterdag 6 juni!

Nieuwe collega’s gezocht

Korps Ugchelen is ook op zoek naar nieuw talent. Ben je benieuwd of brandweerman of –vrouw ook iets voor jou is? Ga dan naar www.brandweerugchelen.nl, je vindt hier onder andere de contactgegevens van brandweer Ugchelen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?