Buitenfair Spirit of Winter keert dit jaar weer terug

Zondag 12 september 2021

Door Redactie

Paleis Het Loo

Vele evenementen hebben in 2020 een tussenjaar gehad en hadden hoop op een terugkeer in 2021. Voor veel evenementen zat deze terugkeer er alleen niet in, maar voor Spirit of Winter wel. De zogenoemde buitenfair keert weer terug en dit jaar ook eerder dan normaal. In de 2e of 3e week van november zou het festijn te vinden zijn bij Paleis Het Loo, alleen opent Spirit of Winter dit jaar op 29 september al de poorten. Vervolgens kan je nog tot het einde van de week, zondag 3 oktober, van alle festiviteiten genieten.

Voor ieder wat

Zoals gewoonlijk zijn er allerlei specialisten aanwezig. Vanuit de culinaire wereld het restaurant van Paleis Het Loo, de Grand Café Prins Herndrik Garage, of je kan langs bij 1 van de vele foodtrucks. Ook zijn er tenten voor allerlei fashion en kleding. Daarnaast zijn er verschillende spullen voor huis en tuin, waaronder een aantal handgemaakte dingen. Verschillende workshops zijn aanwezig, maar je kan ook gewoon langs de stands heen struinen en lekker om je heen kijken.

Vanaf woensdag 29 september tot en met zondag 3 oktober is de buitenfair van 10.00 tot 17.00 uur open. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober is Spirit of Winter by Night, waarbij het festijn in de avond met allerlei flonkerende lichtjes te beleven is. Van 16.00 tot 20.00 uur is de speciale ‘By Night’ editie te bezichtigen. Tickets zijn nu online te koop met Early bird korting.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!