Bunkertje wint prijs met zijn medicinale wiet

Donderdag 19 juni 2014

Door StrangeArt

Tijdens het Cannabis Bevrijdingfestival in Amsterdam werden prijzen (Highlive Cup) uitgereikt voor de beste Marihuana en Hasjiesj. Het Bunkertje kreeg de derde prijs voor zijn medicinale wiet. Medicinale wiet bevat meer CBD (Cannabidiol) en minder TCH (tetrahydrocannabinol, de stof waar je zo lekker stoned van wordt).

Er waren meer prijzen voor “Het Bunkertje”:

Tweede prijs voor op aarde gekweekte wiet (je hebt ook hydrocultuur) en ook de Tweede prijs voor op aarde gekweekte Haze soorten (wat dat ook moge zijn). Veel prijzen waren trouwens voor een coffeeshop in Maastricht en Den Haag. Totaal waren er 9 categorieën met in elke categorie drie prijzen. Uitreiking duurde dus echt wel lang.

De organisatie van dit festival vroeg mij om foto’s te maken, waarschijnlijk omdat ik geen roesopwekkende middelen gebruik en zo helder blijf. Ik had een VIP plaats, gratis eten en drinken, backstage bij de muziek. Al met al een leuke ervaring. Er was een gemengd publiek, niet alleen maar losers (juist niet) maar hoofdzakelijk mainstream, gezinnen met kinderen, ouderen etc. Prachtige dag van 14.00 tot 22.00 uur. Geen opstootjes, gewoon vredig.

Aan de organisatie heb ik voorgesteld om dit jaarlijkse festival volgend jaar in ons Oranjepark te houden. Ik hou u op de hoogte.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?