Help de bevolking van Oekraïne

CODA Bibliotheek biedt gratis proefabonnement van drie maanden aan

Dinsdag 9 december 2014

Door Redactie

© Redactie

Lezen vermindert stress, maakt toleranter, zorgt voor een grotere woordenschat en betere zinsopbouw, zo ontdekten wetenschappers aan de universiteit van Sussex, Engeland en Toronto, Canada. Alle reden om een mooi boek te lenen en lekker weg te dromen. Om niet-leden (hernieuwd) kennis te laten maken met de bibliotheek, bieden de Gelderse bibliotheken een gratis proefabonnement aan van drie maanden.

De Openbare Bibliotheken in Gelderland houden van 13 december 2014 tot en met 15 januari 2015 een unieke ledenwerfactie. Uiteraard doet CODA Bibliotheek mee. In de genoemde periode kunnen mensen zich inschrijven voor een gratis proefabonnement van 3 maanden. Het proefabonnement stopt automatisch en de enige voorwaarden zijn dat men in afgelopen twaalf maanden geen lid geweest is en het abonnement in de woonregio afgesloten wordt.

Ken je iemand die nog geen CODA lid is maar wel graag leest? Verwijs hem of haar dan voor 15 januari 2015 naar de balie in een van de CODA vestigingen of naar www.gratisbieb.nl. Hier meld je je snel en eenvoudig aan.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?