Coffeeshop ’t Bunkertje afgebrand

Maandag 5 mei 2014

Door Redactie

www.weettest.nl

In de Stentor staat een artikel over dat coffeeshop ’t Bunkertje zaterdag is afgebrand. Op 16 april is er ook al een brand geweest in de coffeeshop, maar deze keer was er geen redden meer aan; het pand is volledig verwoest. Volgens de eigenaar zijn muizen die geknaagd hebben aan elektriciteitskabels de oorzaak en is brandstichting bij beide branden uitgesloten. Dit is een opluchting voor de eigenaar.

Iedereen die met de trein vanuit Amersfoort in Apeldoorn aankwam kwam langs het opvallend gekleurde pand. Groen met oranje, bijna fluoriserend; een herkenningspunt middenin Apeldoorn. De coffeeshop trok na een sluiting van 9 maanden weer klanten. Dit werd in één klap weer verwoest. De eigenaar is van plan om een nieuwe coffeeshop te beginnen. Zie je deze het liefst weer terug op dezelfde plek of liever op een minder centrale locatie? Of de nieuwe coffeeshop weer zo’n succes wordt zal in de toekomst blijken.

Naast ’t Bunkertje telt Apeldoorn nog een aantal coffeeshops. Vind jij de uitbranding van coffeeshop ’t Bunkertje een gemis? Of zie je alle coffeeshops het liefst vandaag nog verdwijnen? Wij zijn benieuwd naar jouw mening.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!