Dave Roelvink en Welcome to the city geen gelukkige combi

Maandag 20 augustus 2018

Door Vera Leimann

Pixabay.com

„Ach, eerst even flink feesten voordat je serieus aan de bak moet, dat is toch geen enkel probleem?”

Zoiets moet DJ Dave Roelvink hebben gedacht. De publiekstrekker voor de eerste editie van “Welcome to the City”,  die in de nacht van zaterdag 18 augustus in de City Lounge te Apeldoorn plaatsvond, kwam namelijk niet opdagen. Hij vond het als zichzelf respecterende artiest blijkbaar getuigen van professionaliteit om die avond dronken met 180 km/uur over de A10 te scheuren voordat hij door de politie klem werd gereden en gearresteerd.

Feestorganisator Giez Bergervoet kreeg een half uur voor aanvang van de show een appje van het management dat Dave niet kon komen vanwege een “auto-ongeluk”. Hij moest de vele mensen die speciaal voor Dave kwamen en die € 15,- hadden neergeteld voor het veelbelovende feestje, enorm teleurstellen.

Tja, Dave, ik hoef jou niet te vertellen dat het op die manier snel afloopt met je droomcarrière. Één zo’n actie is ruim voldoende om een hele schare fans en organisatoren tegen je in het harnas te jagen.
Als je niet wilt eindigen zoals je pa, die in de herfst van zijn leven nog bezig is een serieuze artiest te worden,  zul je toch wat harder je best moeten doen.
Mocht dat niet lukken kun je natuurlijk ook gewoon blijven meedoen aan TV programma’s als “Dave het huis uit” of “effe geen cent te makken”.

Het is maar de vraag of men je hier in Apeldoorn ooit nog een “welcome to the city” zal toeroepen. De tijd zal het leren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!