Help de bevolking van Oekraïne

De ontwikkelingen in het V&D pand blijven boeien

Woensdag 18 mei 2016

Door Gerard Oltmans

Er is weer een (tijdelijke) invulling gevonden voor de oude V&D locatie. Het toverwoord is executieverkoop. Nu blijkt toch wel dat ‘de Apeldoorners’ nieuwsgierig zijn geworden wiens executie er verkocht gaat worden, want het is gezellig druk in de zaak. Wat er te koop is prikkelt toch wel de verbeelding. Wie oh wie koopt er een tijgerprint huispak. Of een bunny-diadeem dat kun je zou kunnen combineren met glitterbretels.

Als je het de mensen vraagt, lachen ze en zeggen ze: ‘Oh dat geven we aan….’ Altijd iemand anders dus. Tja, wat doet die er dan weer mee…..

Het leukste lijkt mij een kijk-tocht met een bepaald thema. Dierenprints bijvoorbeeld of dingen waarin je fruit kunt bewaren of…..ga heen en verwondert u.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

1 REACTIE

Neutraal

Neutraal 18 mei 2016 om 17:37 uur

Ik vind er niks boeiends aan. Ik zie de eigenaar van het pand als een probleem. Hudson's Bay wil zich er gaan vestigen. Het kost 10 miljoen om het pand te renoveren. Hudson's wil dezelfde huur betalen als V&D deed maar dat wil Elizen niet. Hierdoor mist Apeldoorn alweer de slag op een grote publiekstrekker net zoals de aanfluiting wat de van-Berlo locatie heet waar zij ook bij betrokken zijn of wat te denken van de Oranjerie. Elizen kondigde een renovatie aan in 2014 maar er is nog niks wat op enige renovatie lijkt. Apeldoorn is niet het probleem, Elizen draait de binnenstad persoonlijk de nek om. Ze missen daadkracht en realisme en wat krijgen we ervoor terug in de V&D? Een goedkope executieverkoop!

ReagerenLet op: een reactie wordt pas geplaatst na goedkeuring van een beheerder


Elke maandag ons nieuws in de mail?