Help de bevolking van Oekraïne

‘De Orderbron biedt de wijk Orden brede zorg’

Zaterdag 21 maart 2015

Door Redactie

Gezondheidscentrum De Orderbron gaat open. Wethouder Zorg en Welzijn Paul Blokhuis zal vrijdag 27 maart 2015 aanwezig zijn tijdens het officiële openingsfeest voor genodigden. Zaterdag 28 maart tussen 11 en 15 uur is iedereen uitgenodigd om het gezondheidscentrum te komen bekijken.

In de afgelopen maanden is de voormalige Dekamarkt aan het Ordenplein getransformeerd tot een nieuw gezondheidscentrum waarin diverse zorgverleners uit de wijk Orden gaan samenwerken. Dat betreffen fysiotherapie praktijk FysioNU, oefentherapie praktijk BeweegBeter, SAL Apotheek Orden, huisartsenpraktijk Van Es, huisartsenpraktijk Ter Hart en Maarschalk, huisartsenpraktijk Ühl-Jonker, huisartsenpraktijk Berghout en huisartsenpraktijk Ibrahimović-Savić. De apotheek was al gevestigd aan het Ordenplein en is nu opgenomen in het gezondheidscentrum.

Oefentherapeut Ingrid Kors: “De wens om onder een dak samen te werken met meerdere zorgaanbieders uit de wijk bestond al langer. Wenselijk vanwege de eisen van zorgverzekeraars, maar zeker ook wenselijk vanwege de behoeften van patiënten. Direct binnen hetzelfde gezondheidscentrum zorg aanbieden is natuurlijk handig en efficiënt. Is er overleg nodig? Dan is dat zo geregeld vanwege de korte lijnen. En door samenwerking met de fysiotherapiepraktijk, huisartsen en apotheek biedt De Orderbron zorg in brede zin.”

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?