Deze Sinterklaasacties in Apeldoorn wil jij niet missen!

Zondag 21 november 2021

Door Dione Lam

Archief | Gerard Oltmans

Nu onze Sint weer in het land is, zijn er vele acties bij onze lokale ondernemers te vinden. Om het jullie wat gemakkelijker te maken, staan ze hier op een rijtje.

Dit is zo cheesy

Deze actie van Het Kaaslokaal is echt wat voor alle kaas-liefhebbers van Apeldoorn. Wat is Sinterklaas zonder kaas? Is dan ook de vraag van dit lokale bedrijf. Op bestelling maken ze alle letters van het alfabet in, je raad het, kaas! Kies je eigen smaak, zolang het maar niet té oud is, want dat breekt, en bestel jouw persoonlijke kaasletter.

Wortels voor OZoSnel

Vind je die chocoladerepen toch iets te ongezond en wil jij alvast beginnen aan je summerbody? Dan is deze actie wat voor jou. Bij Ans Kros krijg jij voor iedere minimale besteding van 2,50 euro een bos Hollandse bospenen, helemaal gratis! Haal dus gauw je groente voor een gezonde smoothie of maak een lekkere kerriesoep met de oranje stengels.

Zelf aan de slag

Heb jij zin om jouw eigen chocoladeletter te maken? Dan kan je bij Bakken En Zo terecht. In dit leuke pakket zit een chocoladeletterdoosje, de beschrijving waarin staat hoe je het moet maken, melkchocolade en andere benodigdheden. En dit voor maar 8,50 euro! Als je toch liever een witte of een pure letter wilt, kost dit je 1 euro extra. Ze zijn vanaf dit weekend te halen.

Jouw bedrijf ook een actie?

Heb jij met jouw bedrijf een actie en ben ik dat totaal misgelopen? Dan kan je ze nog zeker insturen! Stuur een mail met jouw uitspringende actie en kom vervolgens in dit mooie lijstje te staan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!