Dok Zuid opent sfeervolle schaatsbaan in Apeldoorn

Woensdag 11 november 2015

Door Redactie

De schaatsbaan op het Raadhuisplein komt er niet dit jaar, maar van 7 december 2015 tot 18 januari 2016 kan er weer geschaatst worden in Apeldoorn. Wijkcentrum dok Zuid tovert de binnentuin om in winterse sferen en er is een schaatsbaan van 200 vierkante meter aanwezig.

De temperatuur daalt en Apeldoorn maakt zich klaar voor de winter. En daarbij hoort natuurlijk ook schaatsen. De binnentuin van dok Zuid is geschikt om overdekt te schaatsen, maar toch het buitengevoel te hebben. De bar is geopend, dus voor de koek en zopie kunnen bezoekers ook terecht.

100% ijsgarantie

De schaatsbaan is van kunststof, dat betekent dat Apeldoorners niet hoeven te wachten tot de temperatuur onder de nul graden daalt en er kan dus altijd geschaatst kan worden. De baan is 200 vierkante meter groot en er is dus genoeg ruimte voor ‘ijspret’ voor iedereen.

Arrangementen
Voor bedrijven, groepen, scholen of andere partijen is het mogelijk om een arrangement af te nemen inclusief schaatsen, schaatsverhuur en koek en zopie. Dit kan bijvoorbeeld voor een kerstborrel, als jaarafsluiting of juist om het nieuwe jaar in te luiden.

De entree voor de schaatsbaan is 2,50 euro per persoon, inclusief schaatsen. De baan is alle dagen van de week geopend. Kijk voor meer informatie over de ijsbaan op www.dokzuid.nl/schaatsbaan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

IJsbaan

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!