Drukke Coffeepitch in ACEC

Zondag 20 februari 2011

Door Stadsmens

Dat Coffeepitch Apeldoorn toe was aan een nieuwe locatie bleek afgelopen vrijdag toen ruim honderd ondernemers samenkwamen in het ACEC aan de Roggestraat. Deze nieuwe locatie was broodnodig omdat Jules Verne eenvoudigweg te klein was geworden. Deze nieuwe locatie was een schot in de roos. Een inspirerende ruimte door de aanwezige kunst, meer ruimte, beter geluid en prima catering.  Het succes van de LinkedIN ondernemersgroep, die anderhalf jaar geleden werd opgericht en nu bijna vijfhonderd leden telt, laat zich vooral verklaren door de ongedwongen sfeer, de betrokken organisatie en de ruimte die ondernemers krijgen om zich te presenteren. Via een pitch of met een mededeling tijdens het ideeenpodium.

Speciaal was de pitch van wetouder Olaf Prinsen die met zijn verhaal over het verminderen van regeldruk veel bijval oogstte. Prinsen met glans de modernste wethouder van de stad- hij twittert zelfs- maakte op deze manier duidelijk dat de gemeente zich betrokken voelt en ondanks negatieve berichten over het grondbeleid wel degelijk actief wil bijdragen een een gezond ondernemersklimaat in de stad.

Op internet kent de groep dagelijks bijdragen van leden. Naast een groot aantal zakelijke contacten die op deze manier tot stand zijn gekomen worden vanuit de groep ook diverse initiatieven ontplooid. Een daarvan is de adoptatie van Bizworld, een landelijke organisatie die kinderen van groep 8 van de basisschool spelenderwijs leert om te ondernemen. Vanuit de groep werd financiering voor dit project geregeld voor de Parkenschool en afgelopen vijdag kon met de spontane bijdrage van Redon bouw in Vaassen ook school het Woudhuis met dit projet van start. De projecten worden begeleid door ondernemers vanuit de Coffeepitch.

Ondernemers die nog niet met de Coffeepitch hebben kennisgemaakt worden van harte uitgenodigd om tijdens de volgende Pitch aanwezig te zijn. 18 maart 2011 om 10.00 uur in het ACEC aan de Roggestraat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

Tentoonstelling

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!