Een nieuwe locatie voor IVN Apeldoorn

Zaterdag 22 augustus 2020

Door Ben Eggermont

Na 7 jaar naar tevredenheid gehuisvest te zijn in een lokaal bij Vrije school De Vijfster moest IVN-Apeldoorn deze locatie verlaten. “De school groeit en ‘ons’ lokaal is weer nodig voor de kinderen. Inmiddels is een nieuw gastvrij onderdak gevonden bij het Praktijk Centrum Bomen, vlakbij het Stadspark Berg en Bos”, schrijft het Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid. Daar kan IVN gebruik maken van een leslokaal voor de diverse natuurcursussen en bijeenkomsten met de leden van de vereniging.

Het Praktijk Centrum Bomen is gespecialiseerd in boom-, groen-, bos- en natuurbeheer en houdt zich ook bezig met allerlei boomgerelateerde thema’s. Daarbij gaat het niet alleen om de prestaties, maar vooral ook om het plezier. Dat sluit aan bij de doelstellingen van IVN, die via cursussen, excursies, projecten en andere activiteiten de natuur voor jong en oud dichterbij wil brengen.

Met hulp van veel vrijwilligers is de verhuizing inmiddels gerealiseerd. Komende maanden staan weer diverse korte natuurcursussen en andere activiteiten op het IVN programma, die coronaproof worden gehouden voor een beperkt aantal deelnemers.

Kijk voor meer informatie over IVN of Praktijk Centrum Bomen op www.ivn-apeldoorn.nl of www.pcbomen.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!