Ensing Oktoberfest in Apeldoorn gaat dit jaar gewoon door

Vrijdag 20 augustus 2021

Door Redactie

Ensing Oktoberfest

Het is jaarlijks een groots volksfeest bij onze oostelijke buren, het Oktoberfest. Jaarlijks wordt het bierfestival in München door ongeveer 5 miljoen mensen bezocht. Afgelopen jaren is het festijn ook in Apeldoorn gevierd en dit jaar gaat het Ensing Oktoberfest gewoon weer door. Op 2 dagen, vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober, zal het feest plaatsvinden. Op de vrijdag is er een speciaal bedrijfsfeest, waarbij afdelingen, teams of zakenrelaties het festijn mee kunnen maken. Vervolgens, op zaterdag, is het feest open voor iedereen.

Veranderingen

De festiviteiten zullen grotendeels hetzelfde blijven, maar de organisatie heeft wel een aantal veranderingen gemaakt. Zo gaat het Oktoberfest naar een andere, grotere hal met betere voorzieningen. Deze hal heeft meer toiletvoorzieningen, een overdekte rookruimte en een betere toegangsstroom voor bezoekers. Daarnaast komt de bar in de feestzaal te staan, dit jaar krijgt ook iedereen een eigen bierpul. Volgens de organisatie is dit handiger en hygiënischer. Het buffet wordt weggehaald, in plaats daarvan zullen er meerdere foodtrucks staan waar je eten kan halen. Bijvoorbeeld de gehaktballen van Ballen Harry.

Online zijn nog kaarten te koop voor zaterdag 2 oktober, het bedrijfsfeest op vrijdag 1 oktober is al uitverkocht. Voor 1 ticket betaal je 12,50 euro, daarnaast kan je een VIP-tafel voor 8 personen reserveren. Dat is inclusief 64 pullen bier, eten en dus je eigen tafel. Je moet dan wel met je vrienden of familie 495 euro betalen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!