Expositie Mijn Stijl: Wie zie je in de spiegel?

Woensdag 3 april 2013

Door Redactie

VANZEISTProject

Van 24 april tot en met 19 mei plaats vindt in de expositieruimte in het ACEC-gebouw de expositie Mijn Stjil plaats.

Organisatoren zijn personal coach Inge Hidding van MiPasado en fashion professional Gea Eleveld van Fashion-up!, initiatiefneemster van Fashionhub055. Mijn Stijl presenteert zes bijzondere vrouwelijke Apeldoornse onderneemsters, gefotografeerd door Apeldoornse fotografen en gestyld door Apeldoornse stylisten. Een belangrijk onderdeel van de expositie is het verhaal achter de persoon, het verhaal achter de gepresenteerde stijl en het verhaal achter de fotografie.

Op vrijdag 10 mei is er een feestelijk evenement in het ACEC voor wie een inspirerende avond wil beleven over alles wat te maken heeft met mooi van buiten en mooi van binnen. Apeldoornse ondernemers geven tips & trics over styling, kleur, mode, haar & visagie, huidverzorging, fotografie, accessoires, gezondheid, verantwoord eten, duurzame kleding en persoonlijke groei. Kortom alles wat komt kijken bij het versterken van persoonlijke stijl. Geïnteresseerden kunnen de hele avond proeven, proberen, improviseren en creatief bezig zijn. De avond zal overgaan in het Mijn Stijl feest.

Met dit evenement en met dit feest willen de organisatoren laten zien hoe je binnen- en buitenkant met elkaar kunt laten kloppen, met als doel dat meer vrouwen met tevredenheid en trots naar zichzelf gaan kijken, zowel uiterlijk als innerlijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!