Fabriek in concert

Vrijdag 8 januari 2010

Door Stadsmens

De Nettenfabriek is nog maar net opgedroogd van het Net10 nieuwjaarsfeest of de volgende evenementen dienen zich alweer aan. Onder de naam ‘Fabriek in concert’ worden in 2010 in ieder geval vier concertavonden in de Nettenfabriek georganiseerd. De thema’s rock, nederpop en wellicht een tributeband nacht zijn mogelijke opties waarbij gemikt wordt op grote Nederlandse acts met in het voorprogramma locale bands. Alger van Veldhuizen, een van de organisatoren:

“De zaal is groot genoeg voor zeventienhonderd mensen en daardoor kunnen we ook met grotere acts gaan werken. Ik kan nog geen namen noemen maar wel dat gaat om bands op het niveau van Di-rect. Maar we kunnen ook zomaar een local heroes avond organiseren met alleen locale bands. Ook wordt bekeken of we een klassiek concert rond kunnen krijgen of een avond rondom het thema jazz. Inmiddels hebben we een aantal professionele organisatoren bij elkaar die zich met deze concerten en evenementen gaan bezighouden. De horecavoorzieningen in de fabriek worden op een hoger peil gebracht om de bezoekers ook op dat punt meer service te kunnen bieden.”

De Nettenfabriek wordt steeds meer een nieuwe culturele thuishaven in Apeldoorn. De fotovakschool naam recent haar intrek in een gedeelte van het gebouw en ook wordt gesproken over een regelmatig terugkerende Beverwijkse markt in een van de grote bedrijfshallen. En dan nu deze concertreeks. Apeldoorn Direct is benieuwd naar meer creatieve ideeën voor het gebruik van de Nettenfabriek. Reageer en wij zullen de organisatoren op de hoogte houden van jullie ideeën.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Concert

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!