Feestavond voor Alpe d’HuZes

Zondag 29 april 2012

Door Joke de Wolde

site Opgevenisgeenoptie.nl

Op zondag 6 mei organiseren Alpe d’HuZes-teams DJM en Luminesense van 17.00 tot 22.00 uur een feestavond bij Café De Zaak aan het Caterplein in Apeldoorn. Beide teams hopen tijdens deze avond veel geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Verschillende artiesten

De volledige baromzetvan deze avond zal door het café gedoneerd worden aan het goede doel. Daarnaast treden DJ Chiel, Gerald, Party Harry, Superhollands, Dennis Wiltink en Eudia & Friends belangeloos op. Ook kunnen bezoekers leuke prijzen winnen. Het feest is alleen toegankelijk met een toegangskaart. Deze kaarten zijn voor €10,- verkrijgbaar bij de teamleden of te bestellen door een e-mail te sturen naar preparty@pelstra.nl.

Meer informatie over de feestavond is te vinden op  www.preparty.pelstra.nl.

Deze aktie ligt mij persoonlijk na aan het hart, collega’s van mij hebben vorig jaar hun 3-jarige zoontje Daan aan kanker verloren en hebben om geld in te zamelen voor het KWF en de strijd tegen kanker, team DJM opgericht.

Teams DJM en Luminesense

De Apeldoornse teams DJM en Luminesense zullen op 7 juni a.s. meerdere malen de Alpe d’Huez beklimmen om geld in te zamelen voor de bestrijding van kanker. Beide teams bestaan uit 7 personen die allen hun eigen persoonlijke reden hebben om de Alpe d’Huez een aantal malen te beklimmen. Samen bundelen ze hun krachten als eerbetoon aan al die mensen die vechten of hebben gevochten tegen deze verschrikkelijke ziekte. Allen met de droom om kanker van een dodelijke naar een chronische ziekte te laten evolueren.

Team DJM doet voor het eerst mee aan Alpe d’HuZes. De voorgaande twee edities heeft een vriend van hen onder andere gefietst voor Daan. Dit jaar doen ze het zelf.

Daan is op 6 februari 2011 overleden aan een hersentumor. Daan heeft gevochten maar het was een oneerlijke strijd. Team DJM hoopt zo veel mogelijk geld binnen te halen om kanker bij kinderen zoveel mogelijk te kunnen genezen. Kanker mag niet nog meer jonge (kinder)levens eisen. We moeten er met zijn allen voor zorgen dat kanker uiteindelijk in alle gevallen te genezen is!

Daan is onze held. En als eerbetoon aan hem (en Thomas, Esmee, Joeri, Isa, Madelief, Fleur, Sven en Guusje) fietst team DJM, met bloed, zweet én tranen deze berg op.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?