Geef bezoekers het perfecte dagje uit bij Apenheul

Woensdag 5 juli 2017

Door Redactie

Heb jij nog geen baantje voor deze zomer? Bij Apenheul kan je terecht! Daar zijn ze namelijk op zoek naar seizoeners, oftewel medewerkers die het hele seizoen bij ze komen werken. Iets voor jou? Lees dan snel verder.

Apenheul is momenteel bezig aan het 46ste seizoen. Samen met een hecht team van zo’n 150 tot 200 medewerkers op verschillende afdelingen zorg je ervoor dat de bezoekers een perfect dagje uit beleven in het park. Je werkt samen met een grote groep leeftijdsgenoten, waardoor er een gezellige sfeer heerst onderling. Je hoeft overigens geen affiniteit te hebben met de apen zelf.

Functie: Seizoener

Ben jij een horecatopper die mee wil groeien met Apenheul en zichzelf verder wil ontwikkelen? Apenheul zoekt iemand die gestructureerd te werk gaat en prioriteiten stelt, kritisch is op eigen werkzaamheden en in staat is om mee te denken in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Je hebt een coachende stijl van leiding geven en kunt goed aanvoelen wat er bij mensen speelt. Daarnaast ben je een teamspeler maar ben je ook in staat om zelfstandig te werken. Bij jou staat de bezoeker op nummer 1.

Competenties behorende bij de baan:
-Pro actief
-Communicatief vaardig
-Stressbestendig
-Eigenaarschap
-Kartrekker

Apenheul biedt jou een baan waarbij:
-Je met jouw dienstverlenende service hét verschil maakt voor onze bezoekers en hun dag onvergetelijk maakt
-Je gerechten en dranken voor onze bezoekers bereidt
-Je geleverde goederen ontvangt en verwerkt volgens HACCP richtlijnen
-Je bestellingen aan een counter opneemt en afrekent
-Je opstart-, opruim- en schoonmaakwerkzaamheden verricht
-Je vakantie- en weekend medewerkers inwerkt, aanstuurt, begeleidt
-Je toezicht houdt op de correcte toepassing van pauzes en rusttijden
-Je storingen van apparatuur, onveilige en onhygiënische situaties signaleert en meldt.

Overige informatie over het werken bij Apenheul:
Horeca ervaring is gewenst. Je bent flexibel inzetbaar. Het werken op doordeweekse dagen en in het weekend is voor jou geen probleem. Feestdagen en vakanties behoren als vanzelfsprekend tot je werkdagen.
Je zult veel staand werk uitvoeren onder sterk wisselende werkdruk. Denk aan wisselende werktijden op basis van bezoekersaantallen. Over het gehele seizoen gezien is het aantal uren dat je wekelijks werkt gelijk.
Je salaris wordt ingeschaald op basis van leeftijd, kennis en ervaring, schaal 3 van de leisure cao.

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze baan?
Solliciteer dan snel via onderstaand formulier! We nemen je sollicitatie in behandeling via www.randstad.nl.
Wij vragen je alleen te solliciteren wanneer je over de juiste werkervaring beschikt.

Ervaringsverhaal
Rowin (Horecamedewerker):
,,Ik werk alweer een aantal jaren bij Apenheul en ik vind het nog steeds super leuk om er te werken. Je werkt met collega’s van je eigen leeftijd en het voelt al snel als een echte familie. Zelf ben ik begonnen op het terras van Jambo’s place. De allereerste werkdag ben ik door Randstad weggebracht naar Jambo en daar heb ik kennisgemaakt met mijn leidinggevende seizoener voor die dag. Hij heeft mij de werkplek laten zien en mij uitgelegd wat er die dag van mij werd verwacht.
Elke dag voordat je begint krijg je een update over wat er die dag wordt verwacht. Je krijgt te horen hoeveel bezoekers er komen, wat de speciale acties zijn voor die dag, welke nieuwe producten er zijn en de aandachtspunten voor deze dag worden besproken. Mijn eerste dag vond ik meteen al leuk. Dit omdat je veel contact met de bezoekers hebt. Je hoort enthousiaste verhalen en je hoort ook wat de reden is dat ze naar Apenheul toekomen. Ik vind het leuk dat het mijn taak is om de beleving van de gasten nog beter te maken zodat ze echt een top dag hebben in Apenheul.
De werkzaamheden die je doet zijn heel verschillend en wisselen ook per dag. Zo sta je achter de kassa bezoekers te helpen of loop je op het terras als aanspreekpunt voor de bezoekers, of je mag in de keuken lekkere en verse producten te bereiden. Aan het einde van de dag is het tijd om schoon te maken en alles klaar te maken voor de volgende dag. Er wordt een eindtijd bepaald waarop iedereen klaar moet zijn. Dit zorg voor een beetje druk, maar je werkt er met elkaar naar toe zodat je met z’n allen de eindtijd haalt. Het is altijd erg gezellig om te sluiten, omdat je dit ook doet met een groot team.
Na elke werkdag krijg je een kleine evaluatie met je leidinggevende seizoener over wat er goed ging en wat je verbeterpunten zijn. Hier kan je echt van leren en het helpt je om beter te worden in je werk. Ik heb hierdoor ook zelf veel geleerd over hoe je met bezoekers en drukte om moet gaan. Zelf ben ik nu seizoensmedewerker op zowel de banqueting afdeling en de horeca in het park. Ik doe dit nog altijd met veel plezier maar ook dankzij Apenheul. Naast het werken bij Apenheul worden er vaak leuke dingen georganiseerd en zijn er leuke extra’s te verdienen als je het goed doet.”

  • Max. bestandsgrootte: 30 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Apenheul

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!