Help de bevolking van Oekraïne

Gemaakt in Apeldoorn, Maak het mee op Zwitsal

Donderdag 27 augustus 2015

Door Redactie

De expositie over de oude maakindustrie in HAL 32 op ZWITSAL mag zich in een toenemende belangstelling blijven verheugen!

In het  weekend van 29 en 30  augustus a.s. wordt zelfs de DRIEDUIZENDSTE bezoeker verwacht!. Vanzelfsprekend zijn de organisatoren, t.w. de  Vereniging Oud Apeldoorn , onder auspiciën van de stichting Erfgoedplatform Apeldoorn, heel blij met dit bezoekersaantal.

De expositie is op alle zaterdagen en zondagen te bezoeken van 11.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze openingstijden is ook Brasserie “de Vlijt” geopend, waar u een consumptie  kunt verkrijgen.

Mocht u nog niet van deze gelegenheid gebruik hebben gemaakt, wacht dan niet langer want op ZONDAG 13 september om 17.00 uur sluit de expositie definitief!

Ookt bestaat ook de mogelijkheid voor groepen, bv .bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen, verenigingen, etc om op een doordeweekse dag de expositie te bezoeken; aanmelden kan via e-mail: info@gemaaktinapeldoorn.nl of bij Dik Westerveld op nummer 06–53900609.

Tijdens de openingstijden van de expositie is ook het onlangs verschenen boek over de historie van Zwitsal te verkrijgen; de kosten hiervan bedragen  € 16,95. Het boek is ook in de boekhandel o.a. bij Nawijn en Polak en de Primera winkels verkrijgbaar .Daarnaast zijn er nog andere boeken over Apeldoorn te koop, waaronder de beide Kanaalboeken.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?