Groothuis nieuwe trainer Alterno

Vrijdag 25 april 2014

Door Redactie

Alterno

Het bestuur van volleybalvereniging Alterno is verheugd om te kunnen aankondigen dat Wilfried Groothuis is aangesteld als nieuwe trainer van het eerste damesteam. Groothuis volgt daarmee Ali Moghaddasian op die begin van deze week wegens privéomstandigheden zijn hoofdtrainerschap moest neerleggen.

Wilfried Groothuis (41) was afgelopen seizoen verantwoordelijk voor het 2e damesteam van Alterno, dat uitkomt in de topdivisie. Hij slaagde erin met dit sterk verjongde team een prima positie in de middenmoot te veroveren. Voordat Wilfried afgelopen seizoen bij Alterno startte, was hij werkzaam als hoofdtrainer bij het Hierdense HSC dat in het seizoen 2012-2013 eveneens in de topdivisie uitkwam. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor het 2e team van Taurus, Vovem 1 en Zaanstad 1, allemaal in de eerste divisie en daarvoor lange tijd bij VC. Omniworld.

In een eerste reactie op zijn aanstelling verklaart Wilfried Groothuis: “Ik ben heel blij en zeer vereerd met deze kans die Alterno mij biedt. Het past helemaal bij mijn ambitie en ik hoop dat ik het goede werk van Ali en Albert een mooi vervolg kan geven!”.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!