Haco Tail Lift Parts wint themaprijs High Growth Awards 2012

Maandag 3 december 2012

Door Redactie

Logo Award 2011

Op 28 november 2012 heeft Haco Tail Lift Parts tijdens een feestelijke uitreiking van de High Growth Awards 2012 de themaprijs ‘Rabobank, financieel Gezond’ gewonnen. De award is een initiatief van Port4Growth en haar partners Rabobank en Grant Thorton. De Rabobank heeft Haco Tail Lift Parts voor deze prijs voorgedragen.

‘In een lastige branche weet Haco Tail Lift Parts zich op een bijzondere wijze te onderscheiden. Door een gerichte aanpak, heldere strategie die wordt vertaald en gecommuniceerd tot in de haarvaten van de organisatie, kan dit bedrijf haar groeiambities waarmaken. De jury was unaniem over de manier waarop de directie haar strategie heeft verwoord en vorm gegeven. Deze is helder, begrijpbaar voor iedereen en direct toepasbaar. Het management laat een bovengemiddeld doorzettingsvermogen zien.’ Aldus de onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen.

High Growth Awards 2012

De High Growth Awards zijn dé Awards voor Nederlandse groeiondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook juist de kwaliteit van die groei. Een bedrijf wordt bijvoorbeeld onder andere beoordeeld op het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie of de rol van strategie in het groeiproces.

Haco Tail Lift Parts

‘Een goed product leveren tegen een lagere prijs met een goede service. Dat is ons streven’, zegt Lex de Wijn, directeur-eigenaar van Haco Tail Lift Parts. Haco Tail Lift Parts is de leidende groothandel en leverancier in Europa op het gebied van Laadkleponderdelen voor alle merken. Onder het merk HACO, is een eigen lijn van kwalitatief hoogwaardige alternatieve laadkleponderdelen ontwikkeld die gemiddeld 25% lager geprijsd zijn dan het origineel en 100% passend zijn voor de gebruiker.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!