Harpist Remy van Kesteren live in Mansion24

Dinsdag 29 augustus 2023

Door Redactie

Zaterdag 2 september om 17:00 uur presenteert Mansion24 op het Leienplein de Nederlandse harpist Remy van Kesteren in een live optreden. Van Kesteren brengt enkele nummers van zijn meest recente album ‘Muses’ ten gehore. De entree is gratis.

Muses

In een muzikale samensmelting van klassiek, jazz, elektronica en pop, schittert de Nederlandse harpist Remy van Kesteren. Zijn recent uitgebrachte album “Muses” toont zijn vaardigheid in het samenvoegen van diverse muziekstijlen. Geïnspireerd door de negen Muzen uit de oude Griekse mythologie, verkent Van Kesteren zijn muzikale bronnen via negen componisten die zijn muzikale reis diepgaand hebben beïnvloed.

Onderscheiden

Remy van Kesteren is niet onopgemerkt gebleven. Hij werd in 2016 onderscheiden met de Nederlandse Muziekprijs, de hoogste eer van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap voor klassieke musici. Zijn werk heeft hem op podia over de hele wereld gebracht en hij wordt regelmatig uitgenodigd in bekende radioprogramma’s en tv-shows, zoals ‘De Wereld Draait Door’, ‘De Tiende van Tijl’ en ‘Wie is de Mol’.

Plato Live

Onder de noemer ‘Plato Live’ organiseert Mansion24 maandelijks album- en boekpresentaties. Op het Leienplein in Apeldoorn vind je Mansion24, een winkel waar mannenmode, schoenen, een kapper, vinylplaten, een café en evenementen samenkomen. De winkel verwelkomt bezoekers dagelijks tot 20:00 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!