Harun weer stapje dichterbij Men Universe

Maandag 27 maart 2017

Door Redactie

Eigen foto

Het waren spannende dagen voor Harun Dikici. Onlangs plaatsten we op Apeldoorn Direct een artikel over hem. Hij deed mee aan de live voorrondes van Men Universe, een verkiezing voor mannen die zich bezighouden met ‘lifestyle’, oftewel gezond leven, gezond eten, een atletisch lichaam en een verzorgde uitstraling. Onlangs kreeg hij een telefoontje: hij is door naar de finale.

Op 20 mei is het zover. Dan staat hij in de finale en neemt hij het op tegen mannen uit verschillende landen. ,,Ik vind het waanzinnig dat ik de finale heb behaald”, vertelt hij enthousiast. ,,Ik vind het een enorme eer om bij de laatste 30 te zitten. Tijdens de live voorrondes waren er wel goed veel mannen met een goede uitstraling, maar dat motiveerde mij juist meer. Ik denk dat ik wel een goede aanwinst ben voor deze competitie. Door mijn ambitie en passie voor sport hoop ik uiteindelijk de titel Men Universe te mogen ontvangen, waarna ik Nederland mag vertegenwoordigen op de internationale fashionweek op de Dominicaanse Republiek.”

Tijdens de finale zijn er 3 activiteiten waar foto’s en opnames gemaakt worden van de finalisten. Hierbij gaat het erom wie de beste uitstraling heeft. Hoe hij zou reageren als hij de finale wint, dat weet hij nog niet goed. ,,Eindelijk mijn doelstelling behaald, denk ik dan volgens mij.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!