Harun wil Men Universe worden

Woensdag 8 maart 2017

Door Redactie

Eigen foto

Nog een paar dagen en dan staat de Apeldoornse Harun Dikici in de live voorrondes van Men Universe. Een verkiezing voor mannen die zich bezighouden met ‘lifestyle’, oftewel gezond leven, gezond eten, een atletisch lichaam en een verzorgde uitstraling. Harun is de enige man uit Apeldoorn die meedoet. Als hij wint, neemt hij het op 20 mei op tegen mannen uit meerdere landen.

Harun is sinds een jaar of zes bekend in de modellenwereld en deed shoots voor onder meer Mexx en Björn Borg. ,,Ik train bijna elke dag, ik rook niet, drink niet en ik wil een voorbeeld zijn voor jongere jongens”, legt hij uit. ,,Ik wil graag mijn carrière uitbreiden en alle leuke uitdagingen in mijn leven aangaan. Ik vind dit een leuke uitdaging en ik wil graag zo ver mogelijk komen. Ik ben dan ook zeer gemotiveerd.”

De Apeldoorner wordt begeleid door Freek Koster, director van ‘Touché Models’. ,,Ook aan de Touché Models verkiezing heb ik meegedaan. Daar was ik finalist, helaas haalde ik het toen net niet. Maar hierdoor krijg ik wel veel tips van Freek die ik kan gebruiken. Een voordeel is dat ik ervaring heb op de catwalk, dus daar hoef ik niet meer aan te wennen.”

Harun zou het super vinden om de live voorrondes te winnen aanstaande zaterdag, 11 maart, meldt hij. ,,Een mooie ervaring. Dit is belangrijk voor me; als je voor iets wilt gaan, moet je ook openstaan voor ontwikkeling. Dit is iets waarin ik met mezelf kan vechten en waarin ik mezelf kan ontwikkelen.”

Elke maandag onze verhalen in de mail?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!