Het Allerbeste Apeldoornse Idee; de kop is eraf!

Zaterdag 12 oktober 2013

Door HAAI.IN

HAAI.IN

HAAI.IN is klaar voor de pitch van de eerste kandidaten

HAAI.IN is een initiatief van verschillende actieve en ondernemende Apeldoorners die hun kennis, ervaring en netwerk beschikbaar stellen voor Het Allerbeste Apeldoornse Idee. Heb jij hét idee? Wij hebben alles in huis om het te helpen realiseren! Op www.HAAI.in kun je je idee aanmelden. Voorwaarde is wel dat het origineel, toegankelijk, zichtbaar en haalbaar moet zijn. De eersten zijn je al voor gegaan: de eerste ideeën die binnenkort door onze HAAI Society getoetst worden staan online!

De drijvende krachten achter HAAI.IN hebben zich verenigd in de HAAI Society en zij toetsen de geplaatste ideeën op originaliteit, toegankelijkheid, zichtbaarheid en haalbaarheid. Is een idee goed genoeg, dan wordt de bedenker uitgenodigd om zijn of haar idee te pitchen en om zo een stap dichterbij de realisatie van dat idee te zijn. Een idee dat overigens van de bedenker blijft: HAAI.IN stelt alleen ‘kennis en middelen’ beschikbaar om samen jóuw idee te helpen realiseren.

Binnenkort worden de eerste kandidaten voor een pitch uitgenodigd en zullen ze kritisch bevraagd en beoordeeld worden door de HAAI Society. Hou onze site in de gaten voor deze en andere nieuwe ideeën en ontwikkelingen!

Barst je van de ideeën waarmee we Apeldoorn op de kaart kunnen zetten? Kijk dan op www.HAAI.in voor alle informatie.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?