Huwelijk Prins Jaime de Bourbon de Parme

Zondag 6 oktober 2013

Door StrangeArt

StrangeArt

Prins Jaime de Bourbon de Parme is in de Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopnemingkerk (In de volksmond Mariakerk) getrouwd met Viktória Cservenyák. Bij het huwelijk waren ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima aanwezig.

Jaime (40) leerde zijn vrouw een jaar geleden kennen. De prins, tweelingbroer van prinses Margarita, is speciaal gezant natuurlijke hulpbronnen bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Zijn 31-jarige vrouw, die is geboren in Boedapest, is bedrijfsjurist bij de Rabobank. Vorig jaar schreef ze een roman onder het pseudoniem Victoria Delano.

Prinses Viktória droeg volgens het ANP een jurk van de in Amsterdam wonende en werkende Deense modeontwerper Claes Iversen. (Bron NOS nieuws)

Ik had aangeboden foto’s te maken, maar daar was geen behoefte aan. Uiteindelijk, nadat men vertrokken was, maar foto’s gemaakt van de versierde kerk (Foto’s trouwens gemaakt op verzoek van pastor Ronald Dashorst, bezielende kracht bij de verstrekking van gratis maaltijden voor diegenen die het nodig hebben).

Hele fotoreportage zien? Klik hier!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!